Glock in my purse lil uzi vert lyrics

Image
Glock in my purse lil uzi vert lyrics Lyrics start: [Intro: Lil Uzi Vert] You wanna know a secret? (Shh) I'm not from this earth (I'm not) You wanna know a secret? I'm not from this earth (Earth) I never had a birth (Yeah!) Fell in love with the perc' (What?) I used to eat dirt (Yeah!) Now it's vlone my shirt (Aye!) Put a glock in my purse (Huh? mustard on the beat, Ho) Put a glock in my— (Purse, Mm) [Chorus: Lil Uzi Vert] Put a glock in my purse (Huh? purse) Put a glock in my purse (Yeah! purse) Put a glock in my purse (Yeah! purse) No, This is not a purse (Yeah!) How the fu*k this a purse? (How?) Ain't no lip gloss in it (Uhh! -Uhh! ) Only lean, Penicillin (Penicillin) All my n!gga's, They dealing (Dealing) [Verse 1: Lil Uzi Vert] Bought a 'rari, No ceiling (Skrr) And i know about the killings (Killings) But don't talk about the killings (Woah!) The best rapper from philly (Yeah!) Run the game, No achilles (Yeah! sheesh) I ain't like tlc (Uhh!

lirik lagu tak sawang sawang kowe ganteng tenan

lirik lagu tak sawang sawang kowe ganteng tenan


lirik lagu tak sawang sawang kowe ganteng tenan


Song credit:

  • Source: Musixmatch
  • Songwriters: Justin Adams / Juldeh Camara


Lyrics start:

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno

Pacaran karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno

Kenalan karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno (ayo, mas)

Pacaran karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Ja-ja-ja-ja-jia-ha-ha, hee...


Lyrics end:

Comments

Popular posts from this blog

Nessa virada do ano vamos fazer diferente letra

Veendum janmangalil lyrics in malayalam

Nad ekach bailgada sharyat lyrics in marathi